Despre noi

despre_noi.jpgFirma noastră se ghidează după principiul oferirii unor servicii complete în instalaţii, la standarde ridicate de calitate. Fiind foarte flexibili, nu condiţionăm execuţia de achiziţia integrală a echipamentelor.

În prezent, RH TRUST este în faza finală de certificare ISO 9001, ISCIR si NCAGE. Ca o recunoaştere a activităţii deosebite desfăşurate, firma a fost premiată de către Camera de Comerţ şi Industrie Cluj precum şi de către Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor Cluj.

Calitatea serviciilor oferite şi a produselor comercializate este asigurată şi de faptul că angajatii firmei deţin autorizaţii pentru execuţia lucrărilor de instalaţii electrice şi gaz, iar în magazinul propriu situat în Cluj-Napoca, str. Fabricii nr. 4 se comercializează echipamente de instalaţii ale unor firme prestigioase, dintre care amintim: Imergas, Viessman, Ferrolli, Ariston, Sarigas etc.


Declaraţia privind politica firmei RH TRUST în domeniul calităţii derivă din bunul simţ şi bunăvoinţa pe care, în mod obligatoriu, trebuie puse în practică de către toţi angajaţii firmei.